Fatih ve Güngören'e elektirik kesintisi

18 Ekim 2012 Perşembe 12:29
Fatih ve Güngören'e elektirik kesintisi






İSTANBUL (CİHAN)- Fatih ve Güngören'de, bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları nedeniyle haftasonu elektrik kesintisi uygulanacak. Yetkililer, elektriğin belirlenen saatten önce verilmesine karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Fatih ve Güngören ilçelerinin belirlenen bölgelerinde yapılacak elektriksel bakım, onarım ve yani tesis çalışmaları nedeniyle zorunlu elektrik kesintisi olacak. Yetkililer, Cumartesi ve Pazar sürecek çalışmalarda belirlenen saatlerden önce elektrik verilmesi durumunda vatandaşların tedbirli olmalarını istedi. Yetkililer vatandaşlardan çalışan cihazların devreden çıkartılması ve jeneratorün devre ayrıştırıcısı ile kullanılmaları uyarısında bulundu.

Elektrik kesintisi uygulanacak mevkiler şöyle: Fatih ilçesinde Cumartesi günü 9.00-19.00 saatleri arasında, Balat mahallesi; Teyyareci , Fethiye Kapısı, Hacı İbrahim, Kalpakçı Çeşme, Köroğlu, Fethiye Medresesi, Mermer Sahi, Fal sokakları ile Çeşme yokuşu. Pazar günü 9.00-19.00 saatleri arasında, Alemder Mahallesi; Divanyolu, Bab-ı Ali caddeleri ile Çatal Çeşme, Baş Muhasıp, Himaye-i Eftal, Hoca Rüstem Mektep, Türbedar sokakları.

Güngören ilçesinde Cumartesi günü 9.00-13.00 saatleri arasında, Güneştepe Mahellesi; Yavuz Selim caddesi ile Başar, Başaran, Bora, Çapan ve Bingöl sokakları.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.