Flaş Haber, İstanbul'da boğaz köprülerini asker geçişe kapattı

İstanbul Boğaz'ı üzerinde Anadolu'dan Avrupa yakasına tüm geçişler askeri birlikler tarafından durduruldu. Çok sayıda ağır yük taşıyan arac geri dönderilirek bekletilmeye başlandı. Askeri birliklerin nöbetine zırhıl araçlar da eşlik ediyor.. Ankara'da ise askeri uçaklar yakın mesafeden uçuş yapıyor.

15 Temmuz 2016 Cuma 22:29
Flaş Haber, İstanbul'da boğaz köprülerini asker geçişe kapattı






Son Dakika Haberleri, İstanbul'da boğaz köprülerini asker geçişe kapattı


Muhtemel bir terörist saldırı istihbaratı İstanbul'da kara ulaşımını durma noktasına getirdi. Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişler Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden trafiğe askeri birlikler tarafından tek yönlü kapatıldı.
Anadolu'dan Avrupa yakasına tüm geçişler durduruldu. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişler ise kontrollü olarak sürüyor.


SADECE METROBÜSLERİN GEÇİŞİNE İZİN VERİLDİ


Son Dakika Haber: Köprülerden sadece metrobüslerin geçişine izin verilmeye başlandı. Avrupa ve Anadolu yakasında bağlantı yolları da dahil tüm  trafik kilitlenmiş durumda.
Boğaziçi ve FSM köprülerinde Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönünün trafiğe kapatıldı. Köprünün girişinde silahlı askerler nöbet tutuyor. Köprü geçişlerinde askeri önlemler 30 yıl aradan sonra ilk kez görülüyor. Bu arada  Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yapmak isteyen araçlar geri döndürülüyor...

Ankara'da ise gökyüzünde alçaktan uçuş yapan askeri uçaklar göze çarpıyor. Askeri hareketliliğin nedeni bilinmiyor..


ASKERİ UÇAKLAR DEVRİYE GEZİYOR


Ankara'da ise askeri uçaklar yakın mesafeden uçuş yapıyor. Vatandaşlar arasındaki tedirginlik sosyal medyada had safhaya ulaştı. İstanbul'da Avrupa yakasında ise helikopterlerin devriye uçuşu iki saattir devam ediyor
Son Güncelleme: 18.07.2016 23:29
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.