Hacı Boydak ve Memduh Boydak tutuklandı

Kayseri'de şok tutuklama. Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

06 Mart 2016 Pazar 03:40
Hacı Boydak ve Memduh Boydak tutuklandı






Hacı Boydak ve Memduh Boydak tutuklandı

 
Kayseri'de şok tutuklama. Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Erol Boydak ve Murat Bozdağ ise sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

HACI BOYDAK VE MEMDUH BOYDAK TUTUKLANDI

Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding CEO'su Memduh Boydak, tutuklandı. Holdingin yönetim kurulu üyesi Murat Bozdağ ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ADLİYEYE SEVKEDİLMİŞTİ

Kayseri'de 'paralel yapı' operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO’su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ile Murat Bozdağ, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının tamamlamasının ardından adliyeye sevk edildi.
Öğlen saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık kontrolüne getirilen yöneticilerden Hacı Boydak, DHA muhabirinin, ‘Bir şey söylemek ister misiniz?’ sorusu üzerine Boydak, "Çok mutluyum" dedi. Bu arada, Boydak'ların emniyetteki sorgularında, suçlamaları reddettikleri öğrenildi.

Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan ve savcılık tarafından sorgulanan Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ, nöbetçi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, Erol Boydak ise serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 06.03.2016 03:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.