Haşim İşcan Caddesi'nde eskiye dönüldü

20 Mart 2012 Salı 17:13
Haşim İşcan Caddesi'nde eskiye dönüldü






BURSA (CİHAN)- Bursa'da trafik yoğunluğu nedeniyle geçtiğimiz yıl beton bariyerlerle ikiye ayrılan Haşim İşcan Caddesi yeniden eski haline getiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi, araç yoğunluğuna çare olması amacıyla geçtiğimiz yıl Haşim İşcan Caddesi'nin iki şeridini de plastik dubalarla ikiye ayırmıştı. Demirtaşpaşa Köprüsü Şehreküstü Meydanı gidişinin sağ şeridini otobüslere tahsis ederken, Şehreküstü Meydanı'ndan Demirtaşköprüsü'ne gidişin sol şeridini de dolmuşlara ayırmıştı. Buraya konulan plastik dubalar ise bir süre sonra yerini beton bariyerlerle bırakmıştı.

Ancak, dolmuşlar tarafından kullanılmayan bu yol, uzun süre boş kaldığı gibi beton bariyerler de caddeyi çirkin gösterdiği gerekçesiyle tepki çekmişti. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde beton bariyerleri kaldırma kararı aldı. Vinçlerle kamyonlara yüklenen bariyerler, caddeden temizlendi. Böylelikle Haşim İşcan Caddesi'nde uzun bir aradan sonra eskiye dönülmüş oldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.