Havaalanından Erciyes Kayak Merkezi'ne otobüs seferi

11 Aralık 2012 Salı 16:14
Havaalanından Erciyes Kayak Merkezi'ne otobüs seferi






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu tatilini Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde geçirmek isteyen kayak tutkunları için 15 Aralık tarihinden itibaren Erciyes'e otobüs seferleri düzenleyecek. Seferler, şehir dışından gelecek kayak severler için Erkilet Havaalanı'ndan başlayacak.

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, kış sezonunun açılmasıyla kayak severlerin uğrak yeri olmaya başladı. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi cumartesi ve pazar günleri Erkilet Havaalanı'ndan günde 3 sefer olarak Erciyes'e otobüs seferleri düzenleme kararı aldı. Kadir Has Kongre Merkezi - Argıncık 5. Cadde - 18. Cadde - Sivas Caddesi - Hunat - Ahi Evran Zaviyesi-Erciyes Caddesi güzergâhlarını takip edecek otobüsler, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne ulaşacak.

Havaalanından Erciyes'e 08.50, 10.50 ve 12.50 saatlerinde hareket edecek otobüsler, saat 09.00, 11.00 ve 13.00'de ise İpeksaray Alışveriş Merkezi karşısından hareket edecek. Dönüş için ise 12.00, 15.00, 17.00 saatlerinde Erciyes'ten otobüsler kaldırılacak. Erciyes'ten kalkan otobüs yine aynı güzergâhları takip ederek seferlerini tamamlayacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.