Isparta EMITT Fuarı'na damgasını vurdu

31 Ocak 2013 Perşembe 10:26
Isparta EMITT Fuarı'na damgasını vurdu






ISPARTA (CİHAN)- Türkiye´nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya´nın en büyük ve önemli turizm fuarı olan EMITT 2013'e Isparta adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aksu Kaymakamlığı, Isparta Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Ağaç Oyma Kursu ürünleri, Eğirdir Belediye Başkanlığı, Yalvaç Belediye Başkanlığı, Güneykent Belediye Başkanlığı ve Gülbirlik Genel Müdürlüğü katıldı.

Kış, kültür, inanç, doğa, spor ve mağara turizmi gibi pek çok alandaki iddiasını EMITT Fuarı aracılığıyla ortaya koyan Isparta, el sanatlarını, gül özlü gıda ve kozmetik ürünleri ile elma, elma suyu gibi yöreye özgü tatları da EMITT ziyaretçilerinin beğenisine sundu.
Isparta standını ziyaret eden misafirlerle yakinen ilgilenilerek, fuar süresince standı kendilerine elma, elma suyu, çıtır elma, gül suyu, gül lokumu ve gül ürünleri ikram edildi. Bunlarla birlikte fuar süresince; Isparta tanıtım DVD´si, Davraz Eurosport DVD´si, Türkçe-İngilizce Isparta Gezi Rehberi, Türkçe-İngilizce-Arapça Isparta Tanıtım Broşürü, Isparta İl Haritası Türkçe Eğirdir Gezi Rehberi, Türkçe-İngilizce Yalvaç Broşürü, 3 Boyutlu Foto Albümü, St. Paul Broşürü, 3 boyutlu magnet ve Isparta Afişi olmak üzere toplam 6 bin 500 adet tanıtıcı doküman dağıtıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.