Isparta Valisi Oğuz'dan emniyet personeline ödül

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:34
Isparta Valisi Oğuz'dan emniyet personeline ödül






ISPARTA (CİHAN)- Isparta Valisi Memduh Oğuz, görevlerini üstün vazife anlayışı içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin yürüten, Isparta'nın huzurlu şehir imajına ulaşması ve devam ettirilmesinde sağladıkları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet Or´u `Üstün Başarı Belgesi´ ile Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve 7 Narkotik Büro Amirliği personelini de `Başarı Belgesi´ ile ödüllendirdi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün 15 Eylül 2012 ile 12 Aralık 2012 tarihleri arasında yaptığı 61 operasyonda 139 kişi gözaltına alınırken, 38 şahıs tutuklandı. Operasyonlarda 2 bin 757 gram esrar, 100,33 gram eroin, 21 adet sentetik hap, 454 adet uyuşturucu hap ve hint keneviri ele geçirildi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, son dönemde uyuşturucuyla mücadelede üstün başarı gösterildiğini vurgulayarak Son birkaç ay içerisinde özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda Isparta Emniyet Teşkilatımız üstün başarı göstermiştir. İlimiz, uyuşturucu alışkanlığının çok olduğu bir kent değil, ama aynı zamanda burada uyuşturucu alışkanlığının yaygınlaşmayacağına dair bir teminatta değil. Dolayısıyla bu standardın muhafaza edilebilmesi, bilhassa gençlerimizin kötü alışkanlıklardan, uyuşturucudan korunabilmesi içinde ilgililerin üstün gayret göstermesi gerekir. İşte bizim emniyet teşkilatımız başta il emniyet müdürü, ilgili şube müdürü ve değerli arkadaşları olmak üzere bu konuda çok büyük gayret gösterdiler. Bu başarılı çalışmalar Isparta kamuoyunda çok ciddi bir tesir meydana getirdi. Bundan bende çok memnunum, bu sebeple başta il emniyet müdürümüz olmak üzere, bu konuda gayret sarf eden arkadaşlarımızı hem Türkiye Cumhuriyeti Devletinin buradaki temsilcisi bir vali olarak hem de emniyet teşkilatının en üst amiri sıfatımla bu arkadaşlarımı ödüllendiriyorum ve başarılarının devamını diliyorum dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Or, Vali Oğuz'un göreve başladığı günden bugüne kadar kurumu maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini 24 saat kendilerine ulaşabildiklerini ve her zaman desteklerini yanlarında hissettiklerini söyledi.Müdür Or , mesai arkadaşlarının gece gündüz özveriyle çalışarak üç ay gibi kısa bir dönemde güzel çalışmalara imza attığını, Isparta halkının huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla operasyon el faaliyetlerin yanı sıra bilgilendirici, farkındalık yaratan çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Konuşmalardan sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ve başarılı emniyet personeline Vali Memduh Oğuz tarafından üstün başarı belgesi verildi.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.