İstanbulkart, finale adını yazdırdı

16 Ocak 2013 Çarşamba 15:06
İstanbulkart, finale adını yazdırdı






LONDRA (CİHAN)- Londra'da gerçekleştirilen Mastercard Transport Ticketing ödül törenine İstanbulkart ile katılan İETT, son üçe kalarak finale adını yazdırdı.

Her yıl Londra'da düzenlenen Mastercard Transport Ticketing ödülleri en iyi genel hizmet uygulaması, en iyi banka-kart biletleme planlaması, en iyi akıllı kart biletleme servisi, en başarılı mobil bilet programı, yılın biletleme teknolojisi dallarında 5 ayrı kategoride dağıtılacak. Tüm dünyadan gelen çok sayıda başvuru arasında, seçici kurul tarafından yapılan oylamada ilk 3 projenin içinde yer almayı başaran İETT, ödül törenine 'En İyi Genel Hizmet Uygulaması' kategorisinde 'Online İşlemler Merkezi' projesi ile katıldı. Mastercard Transport Ticketing Ödülleri´nin bundan sonraki aşaması web üzerinden yapılacak. Yarışmanın birincisi 18 Ocak tarihine kadar süren oylamayla belirlenecek. Avustralya´nın akıllı biletlemei, İngiltere´nin `Londra otobüs yönetim sistemi´ projeleri ile yarışacak olan İstanbulkart, 'http://www.surveymonkey.com/s/KF7HP37' linkinden oylanabilecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.