KDG Müsteşarı Özçelik, Neçirvan Barzani ile görüştü

01 Mart 2012 Perşembe 12:59
KDG Müsteşarı Özçelik, Neçirvan Barzani ile görüştü






ERBİL (CİHAN)- Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik, Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde temaslarda bulunuyor.

Cihan'ın edindiği bilgiye göre, Bölgesel Kürt Yönetimi istihbarat ve içişleri bakanlarıyla bir araya gelen Murat Özçelik, bugün de Celal Talabani'nin temsilcisi ve eski Bölgesel Başbakan Berham Salih'le de bir araya geldi.

Murat Özçelik, bugün de Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüştü. Görüşmelerde terörle mücadele konusunun ele alındığı öğrenildi. Görüşme öncesinde kameralar görüntü alırken ise taraflar ABD'de yıl sonunda yapılacak seçimler hakkında sohbet etti.

Murat Özçelik'in Erbil'deki son görüşmesini ise şu sıralarda Bölge Başkanı Mesut Barzani'yle yapmakta olduğu öğrenildi. Özçelik'in Erbil'den bugün ayrılması bekleniyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.