Kocasinan´ın Sosyete Pazarı'na yoğun ilgi

30 Kasım 2012 Cuma 18:19
Kocasinan´ın Sosyete Pazarı'na yoğun ilgi






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erciyesevler Mahallesi´nde cumartesi günleri kurulan sosyete pazarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Erciyesevler Mahallesi´nde vatandaşların ihtiyaçlarını rahat ve uygun biçimde karşılayacakları bir sosyete pazarı kurduklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, Sosyete pazarları alıcı ve satıcının makul fiyat ve üst kalitede buluşturulduğu önemli mekânlardır. Sosyete Pazarı'na gelen vatandaşlar, satılan mal ve fiyatlardan oldukça memnun. dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Vatandaşların sosyete pazarına gelirken güven duygusu yaşaması için gerekli tedbirleri de aldıklarına dikkat çekerek, Hedefimiz vatandaşımızı ve esnafımızı en iyi şartlarda buluşturup alış veriş yapmalarını sağlamaktır. şeklinde konuştu. Pazardan çok memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar ise, Pazarın açılması çok güzel oldu. Fiyatlardan son derece memnunuz. Esnaf bize kaliteli hizmet sunuyor şeklinde konuşurken, esnaflar da sosyete pazarından memnun olduklarını sayısının artırılmasını beklediklerini ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.