Kura'n oku Zuckerberg; Facebook'un kurucusuna mesaj yağmuru

Mark Zuckerberg'e iki haftada bir kitap okuyacağını duyurmasının ardından sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir kampanya başladı.

05 Ocak 2015 Pazartesi 04:31
Kura'n oku Zuckerberg; Facebook'un kurucusuna mesaj yağmuru






Kura'n oku Zuckerberg; Facebook'un kurucusuna mesaj yağmuru
 
Takipçilerini kitap okuma yılına çağıran Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'e iki haftada bir kitap okuyacağını duyurmasının ardından sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir kampanya başladı.

SEN DE KUR'AN OKU ZUCKERBERG

Facebook sayfasından kullanıcılarını seslenen Mark Zuckerberg, kitapların insanların bir konuyu daha derin düşünmeye sevkettiğini söylemiş ve kullanıcılarını "Kitap Yılı" adlı gruba katılmaya çağırmıştı.
Okuduğu kitapların adlarını paylaşacağını ve gruba üye olanlarla tartışacağını ifade eden Zuckerberg'in kurduğu kitap kulübünü kısa sürede on binlerce kişi beğenmiş ve üye olmuştu. Bu paylaşımın ardından Zuckerberg'e birçok kitap tavsiye edildi. Bu tavsiyeler arasında en ilginç olanı ise Zuckerberg'in Kur'an-ı Kerim okuması yer alıyor.
Son Güncelleme: 05.01.2015 04:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.