MANİF'te 300 kişi hemen işe yerleştirildi

18 Ekim 2012 Perşembe 12:33
MANİF'te 300 kişi hemen işe yerleştirildi






MANİSA (CİHAN)- Manisa Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Manisa İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarı (MANİF) sayesinde 300 kişinin işe yerleştirildiği bildirildi. İş-Kur İl Müdürü Yüksel Uçar, yaptığı açıklamada MANİF'i işgücü piyasasının taraflarını buluşturmak ve istihdamın nabzını tutmak amacıyla geçen hafta altıncı defa düzenlediklerini belirtti.

Uçar, geçen yıl 71 firmanın katılımı ve yaklaşık 25 bin ziyaretçiyle yapılan fuarda, bu yıl Manisa'da faaliyetini sürdüren ve alanlarında Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının da bulunduğu 75 firmanın yer aldığını söyledi. Fuarı, Manisa'nın yanısıra İzmir ve ilçelerinden gelenlerle birlikte 26 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiğini aktardı. 6. MANİF'te toplam 5 bin 200 iş ve staj başvurusu olduğunu kaydeden İl Müdürü Uçar, bunlardan 300'ünün hemen işbaşı yaptığını söyledi. Sayıların önümüzdeki günlerde firmalardan gelen bilgiler doğrultusunda netleşeceğini dile getirerek, Fuarımıza katılan firma ve ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Sanayiciyle öğrenci ve işsizleri biraraya getirmek için düzenlediğimiz bu fuarın, amacına ulaştığına inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz fuarlarda daha fazla kişinin işe başlanmasına vesile oluruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.