Mustafa Koç'a Erdoğan'dan alkol tavasiyesi

Önceki gün vefat eden işadamı Mustafa Koç'un ailesine taziye dileen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre önce yaptığı görüşmeyi gazetecilere anlattı.

23 Ocak 2016 Cumartesi 01:57
Mustafa Koç'a Erdoğan'dan alkol tavasiyesi






Mustafa Koç'a Erdoğan'dan alkol tavasiyesi

Önceki gün vefat eden işadamı Mustafa Koç'un ailesine taziye dileen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre önce yaptığı görüşmeyi gazetecilere anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Koç'la son görüşmesinde neler konuştuğunu anlattı: "Koç Grubu'nun savunma sanayine yönelik yatırımlarını konuştuk. Altay Tankı projesini konuştuk. Sabah televizyonu açıp haberi aldığımda ben de şoke oldum..."

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, vefatından bir gün önce Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda görüştüğü Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile neler konuştuğunu açıkladı. Gazetecilere konuşan Erdoğan, "Mustafa ve Ali Bey'le akşam saatlerine kadar konuştuk. Koç Grubu'nun savunma sanayine yönelik yatırımları konuştuk. Altay tankı projesini kendileriyle konuştuk. Sabah televizyonu açtığımda ben de şoke oldum. Anında Ali Bey'i aradım, babasıyla da görüşmeyi yaptım" dedi.

'ALKOLÜ HEPTEN BIRAK' DEDİM

Erdoğan, "Kilo verme durumlarını da konuştuk. 'Alkolü azalttım' dedi, 'hepten bırak' dedim. Kader yaşa başa bakmaz. Türk sanayisinde özellikle son 12-13 yılda Koç Grubu içerisinde ciddi bir performans sergilediler. Çok önemli bir sıçrama yaptılar" dedi.

Taziyeler Divan'da kabul ediliyor

Koç'un cenazesi, yarın dedesi Vehbi Koç'un da yattığı Zincirlikuyu'daki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Koç Holding'den cenaze töreniyle ilgili şu açıklama yapılmıştı: "Yönetim Kurulu Başkanımız merhum Mustafa V. Koç'un cenazesi 24 Ocak 2016 Pazar günü öğle namazını müteakip Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'den kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanı'na defnedilecektir. Taziyeler, 22 Ocak 2016 Cuma günü itibariyle 7 gün boyunca Elmadağ Divan Oteli'nde saat 16.00-19.00 saatleri arasında kabul edilecektir."
Son Güncelleme: 23.01.2016 02:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.