Otomobiline çeki halatı bağlayan sürücü kazada hayatını kaybetti

15 Aralık 2012 Cumartesi 22:55
Otomobiline çeki halatı bağlayan sürücü kazada hayatını kaybetti






UŞAK (CİHAN)- Uşak'ta yakıtı biten emniyet şeridindeki otomobiline çeki halatı bağlayan sürücü, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, sürücünün yanında bulunan 2 kişi ile diğer otomobilin sürücüsü de yaralandı.

Kaza, Uşak-Afyonkarahisar karayolunun 1 Eylül Sanayi Sitesi mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. İsmail Şehirli (63), 64 LE 780 plakalı otomobili ile seyir halindeyken yakıtı bitti. Bunun üzerine aracı emniyet şeridine park eden Şehirli, otomobilin benzin istasyonuna çekilmesi için yakını Abdullah Dikmen (34)'den yardım istedi. 64 LV 344 plakalı otomobiliyle İsmail Şehirli´nin aracının yanına geldi. Dikmen ile Şehirli iki otomobili çeki halatıyla bağlamaya çalıştıkları sırada aynı istikametten gelen Hüseyin Bayraktutan idaresindeki 64 DU 599 plakalı otomobil, hızla yakıtı biten otomobile çarptı.

Kazada çeki halatını bağlamaya çalışan İsmail Şehirli iki otomobilin arasında kalarak ağır yaralandı. Çarpmanın etkisi ile araçların yanında bulunan Abdullah Dikmen (34), Salih Taşoluk (16) ve çarpan otomobilin sürücüsü Hüseyin Bayraktutan da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, Uşak´tan ilçeye dönen Banaz Devlet Hastanesi ambulansı ve 112 Acil Servis ambulansı ile Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya hasar gören araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

Ağır yaralı olan İsmail Şehirli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 3 kişinin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.