Sanayicilere iş güvenliği anlatıldı

30 Kasım 2012 Cuma 18:19
Sanayicilere iş güvenliği anlatıldı






KARABÜK (CİHAN)- Safranbolu İşadamları Derneği'nin (KASİAD) öncülüğünde Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından polis evinde 'yeni iş sağlığı ve güvenliği yasası' konulu toplantı yapıldı.

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Arıcı'nın konuşmacı olduğu programa, Karabük vali yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, TSO Başkanı Pehlivan Baylan, İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, OSB Müdürü Caner Özcan ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı. Açılış konuşmasını yapan KASİAD Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, yasa sayesinde iş sağlığı ve güvenliği konusunda ciddi değişiklikler olacağını belirtti. İş ortamında herkese sorumluluk ve görev düştüğünü belirten Ramazanoğlu, Son 10 yılda ülkemizde meydan gelen iş kazalarında binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir o kadar da sakat kalan vadantaşımız oldu. dedi. Ahmet Ramzanoğlu, iş sağlığı ve güvenliğini önemsedikleri için böyle bir program düzenlediklerini kaydetti.

İŞKUR Müdürü Coşkun Güven de kuruma kayıtlı işsizlere eğitim verdiklerini belirtti. Prof. Dr. Kadir Arıcı ise katılımcılara 6331 Sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu hakkında detaylı bilgi verdi. Programın sonunda istihdama katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi verildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.