Şehzade Mehmet öğrencisi kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu

04 Aralık 2012 Salı 17:05
Şehzade Mehmet öğrencisi kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu






MANİSA (CİHAN)- Manisa Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Gülhan Teke, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Festivali kapsamındaki kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. Zeynep, Okul Müdürü Muzaffer Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

Müdür Yılmaz, Manisa'ya böyle bir gurur yaşattığı için Zeynep'i tebrik ederek, Öğrencilerimizin her alanda olduğu gibi bu yarışmada da başarılı olmasının sevincini paylaşmanın yanında, bir yetişkin duyarlılığında ve bilinçli olmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. dedi. 7. sınıf öğrencisi Zeynep Gülhan Teke de böyle bir başarı elde ettiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Öğretmenlerinin ve ailesinin çok büyük desteği olduğunu aktaran Zeynep, bundan sonra da başarılarının devam etmesi için gayret göstereceğini kaydetti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.