Silifke Belediyesi eski binaları yıkıyor

09 Şubat 2012 Perşembe 16:52
Silifke Belediyesi eski binaları yıkıyor






MERSİN (CİHAN)- Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi, tehlike arz eden ve çevre kirliliğine sebep olan boş ve terk edilmiş atıl binaları yıkıyor.
Mukaddem ve Pazarkaşı mahallelerinde tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan 2 bina Belediye ekiplerince yıkıldı.
Mahalle sakinleri, virane binalara öğrenciler ve çeşitli maksatla kişilerin girip çıkmalarından binaların çevresinde bulunan vatandaşların olumsuz yönde etkilendiklerini ve tedirgin olduklarını belirttiler.
Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, iki mahallede iki binayı yıktıklarını açıkladı.
Yıkım yapılan binalarda kimsenin oturmadığın ve uzun zamandır virane bir şekilde duran konutların, yapılan incelemeler sonucu tehlike arz ettiği ve görüntü kirliği yarattığını tespit ettiklerini aktaran Başkan Öngel,Biz de belediye olarak bu olumsuz durumu sona erdirmek ve mezbele halinde bulunan virane binaları ortadan kaldırmak için yıkım ekiplerimiz ile atıl duran binaların yıkımını gerçekleştirdik. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.