Tokatspor'da eski başkan Sami Ülkü'ye haciz tepkisi

18 Ekim 2012 Perşembe 20:31
Tokatspor'da eski başkan Sami Ülkü'ye haciz tepkisi






İSTANBUL (CİHAN)- Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tokatspor Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi Bahri Çabuk, kulübe uygulanan haciz sebebiyle eski başkanlardan Sami Ülkü'ye tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimi sonunda Akhisar Belediyespor'la eşleşen Tokatspor'da yönetim kurulu üyesi Bahri Çabuk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bahri Çabuk, kötü günler geçirdiklerini belirterek, Eskiden hizmet için gelen insanların şu anda sıkıntılarını yaşıyoruz. İki dönem önce Tokatspor'da başkanlık yapan arkadaşımızın o günlerde harcadığı paraları, tekrar Tokatspor'dan aldığı senetler karşılığında tahsil etmeye çalışıyor. ifadelerini kullandı.

Tokatspor'un güçlükle ayakta kalmaya çalışan bir kulüp olduğunu anlatan Bahri Çabuk, şunları ifade etti:
Şu anda da aynı şekilde kümede kalmak için kendi imkanlarımızla bir takım kurduk. Geçen ay bize haciz geldi. Hergün tesisleri boşaltmamız yönünde tehtid alıyoruz. Tehditi geçen dönemlerde görevde olan başkandan alıyoruz. Yanında kendi çalıştırdığı elemanı adına elindeki 880 bin liralık senedi icraya koydu. Bu alacakla Tokatspor'un tesislerine dayandı. Tokatspor'un ona vereceği bir şey yok. Onlar, Tokatspor'dan aldıklarını geri versinler. Tokatspor'un hakkını korumaya ve yaşatmaya çalışıyoruz.

Bahri Çabuk, uygulanan haciz işleminin ardından hemşehrilerinin tesislere yeni eşyalar getirdiğini de dile getirerek, Kanuni yoldan gerekli girişimler yapılıyor. Biz de buradan sesleniyoruz: Bu gibi insanların Türk spor kulüpleri üzerinden ellerini çekmelerini rica ediyoruz. Bunlar kendilerini tanıtmak amacıyla kulüpleri kullanıyorlar. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.