Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 3

06 Mayıs 2012 Pazar 19:22
Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 3







Avni Aker'deki maça protesto ve gerginlikler damgasını vurd. Maçın ardından Fenerbahçe takımını taşıyan otobüsün sürücüsü kaçınca, takım stadyumda mahsur kaldı. Fenerbançe kafilesi çevik kuvvete ait otobüslerle taşınacak.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi taraftarlar Fenerbahçe'yi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto ettiler.

Karşılaşma öncesi Trabzon'da Atatürk Alanı'nda toplanarak 'İsyan Sokakta İnsaf arıyor' sloganıyla gerçekleştirdikleri yürüyüş ile Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen binlerce taraftar, maç içerisinde de protestolarını sürdürdüler.

Kale arkasında bulunan taraftar gruplarınca başlatılan organizasyonla taraftarlar, maçın 34'üncü dakikasında 'Temiz futbol, alın teri ve emeği' simgeleyen beyaz atletlerini sahaya attılar.

Normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında da aynı şekilde gerçekleştirilen protesto gösterisinde taraftarlar 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan 'Şike' sürecine ilişkin haksızlığa uğradıklarını savunarak, ''Alın teri ve emeği'' simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attılar.



Spor Toto Süper Final 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. 3. dakikada Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada Bienvenu farkı 2'ye çıkardı. 45+5'de Burak karambolde topu filelerle buluşturdu. 2-1. ilk yarı bu skorla tamamlandı.




Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve şampiyonluğun kaderini beliryecek karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.


İLK 11'LER
TRABZONSPOR
Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Alanzinho, Serkan, Olcan, Burak

FENERBAHÇE
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Emre, Cristian, Dia, Stoch, Bienvenu

Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe otobüsünün camını çatlattı

Fenerbahçe, Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maç için Avni Aker Stadı'na geldiğinde bordo-mavili taraftarlar tepki gösterdi. Sarı-laciverli kafileyi taşıyan otobüse madeni para ve su şişeleri fırlatan taraftarlar, otobüsün bir camını çatlattı.

Trabzonsporlu 40 taraftar dün akşam da Fenerbahçe'nin konakladığı otelin bulunduğu sahile yatlarıyla gelerek meşaleler yakıp slogan atmıştı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.