TSK Santrali'nden çıkan böcek için soruşturma

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Bakanlar derken bir dinleme skandalı da TSK'da ortaya çıktı. Genelkurmay santraline konulan dinleme cihazı hakkında araştırma yapılıyor

08 Ekim 2014 Çarşamba 11:00
TSK Santrali'nden çıkan böcek için soruşturma






TSK Santrali'nden çıkan böcek için soruşturma

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin santralinin incelenmesi sırasında bulunan dinleme cihazları konusunda araştırma başlatıldı, Genelkurmay santralinde böcek bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Başbakanlık Konutu'nu, Abdullah Gül'ün ise Cumhurbaşkanlığı döneminde Köşkü bile dinleyen çetenin Genelkurmayı'da dinlediği ortaya çıktı. TSK dinleme skandalı konusunda yaptığı ilk açıklamada  "İdari tedbirlerler alındı, soruşturma sürüyor" denildi. Santralde bulunan böceğin niteliği ve nazaman konuluduğu yolunda henüz bilgi yok.

Son Güncelleme: 08.10.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.