Karşıyaka'nın Golcüleri Suskun

PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın geçen sezonun skorer kimlikleriyle dikkat çeken gol ayakları, bu yılın ilk 5 haftasında rakip fileleri sadece 4 kez sarsarken kendilerinden beklenen patlamayı yapamadılar. İki...

08 Ekim 2014 Çarşamba 11:01
Karşıyaka'nın Golcüleri Suskun






PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın geçen sezonun skorer kimlikleriyle dikkat çeken gol ayakları, bu yılın ilk 5 haftasında rakip fileleri sadece 4 kez sarsarken kendilerinden beklenen patlamayı yapamadılar.
İki sezon önce Manisaspor formasıyla 18 kez gol sevinci yaşayan, geçen sezon ise Denizlispor'da 11 kez kalecileri mağlup eden Kahe, Karşıyaka'da 2 golle yetindi. Brezilyalı santrfor ilk iki haftada ağları sarstıktan sonra son 3 karşılaşmada suskun kaldı. Adana Demirspor'da iki sezon önce 14, geçen sezon da 11 gol kaydeden Juninho, Karşıyaka'da 5 maça da ilk 11'de başlamasına rağmen skor üretemedi.
Onur Okan, geçen sezon ligde 6, kupada 2 gol atarak Fethiyespor'un yıldızı oldu. Büyük umutlarla geldiği Karşıyaka'da pek çok maçta yedek bekleyen Onur, süre bulduğu dakikalarda gol bulamadı. Ahmet Arı, geçen yıl 6'sı Karşıyaka'da olmak üzere fileleri 9 kez sarsarken bu sezon siftah yapamadı.
Ofoedu, 9 gol atan Ars'tan sonra geçen sezon 8 golle yeşil kırmızılıların en skoreri oldu. Nijeryalı yıldız yeni sezonda biri ilk 11'de olmak üzere forma giydiği 3 maçta da tabelayı değiştiremedi. Geride bıraktığımız sezon 6 golü olan Can Erdem, bu sezon 2 maçta oyuna dahil olurken gole hasret kadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.