Ümit Özdağ, o karakolda, MHP heyeti PKK'nın saldırdığı karakolu ziyaret etti

Terör örgütü PKK'nın iç savaş tezgahı kurduğu Diyarbakır Sur'da MHP heyeti incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri Sur'da vatandaşlarla sohbet etti.

28 Mart 2016 Pazartesi 22:13






Ümit Özdağ, o karakolda, MHP heyeti PKK'nın saldırdığı karakolu ziyaret etti

Diyarbakır Lice yolu üzerinde PKK'lı teröristlerin 1.5 tonluk bomba yüklü otomobille saldırdığı Mermerler Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden MHP Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, burada görev yapan askerler ve Karakol Komutanı ile sohbet etti. Saldırı hakkında geniş bilgi alan Özdağ, Yeniçeri ve Halaçoğlu Diyarbakır'da önemli temaslarda bulundu.

SUR'DA GEZDİ, VATANDAŞLARLA DERTLEŞTİ, ULU CAMİİ İMAMINI ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile beraberindeki heyet Diyarbakır Ulu Camii İmamı Mehmet Emin Mülayim'i ziyaret etti ve yaşanan sıkıntıları ondan dinledi...

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile beraberindeki heyet Diyarbakır Ulu Camii İmamı Mehmet Emin Mülayim'i ziyaret etti ve yaşanan sıkıntıları ondan dinledi...
“ MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve araştırmacı gazeteci Vedat Yenerer'den oluşan heyet Diyarbakır'da incelemelere ve ziyaretlere başladılar. „

VALİ AKSOY'DAN BİLGİ ALDI
 
MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve araştırmacı gazeteci Vedat Yenerer'den oluşan heyet Diyarbakır'da incelemelere ve ziyaretlere başladılar. Heyet güvenlik güçleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Bu kapsamda öncelikle MHP Diyarbakır Eski İl Başkanı Aziz Doğan ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret ettiler.
 
EMNİYET MÜDÜRÜ HÜSEYİN TAŞDAN'I ZİYARET
 
MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın, beraberindeki heyet ile birlikte Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Taşdan'ı ziyaret etti.
 
Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Taşdan, Ümit Özdağ ve beraberindeki heyete bilgi verdi. Taşdan: “Şimdiye kadar 286 teröristin ele geçirildiğini ve bugün teröristlerin gömerek sakladığı cesetlere yönelik yeni çalışmaların başlatıldığını” söyledi. Heyet, teröristlerin döşediği mayınların temizliği ve terörle mücadele ile ilgili bilgi aldı.

SALDIRIYA UĞRAYAN LİCE MERMER KARAKOLU'NDA KAHRAMANLARLA KUCAKLAŞTI

Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Diyarbakır Emniyet Müdürü ile birlikte Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Özdağ Özel Harekatçı polislerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra PKK'lı teröristlerin 1.5 ton bomba yüklü kamyonetle saldırdığı Diyarbakır Lice Mermer Karakolu'na gelen MHP heyeti burada askerlerle kucaklaştı.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden ayrılan Özdağ ve beraberindeki heyet, PKK'nın baskın düzenlediği ve 3 şehit verdiğimiz Lice yakınlarındaki Mermer Karakolu'nu ziyaret etti.

GÜNEYDOĞU KORUCULAR FEDERASYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Güneydoğu Korucular Konfederasyonu başkanı Seyithan Karadağ başta olmak üzere Şırnak, Cizre, Diyarbakır ve Mardin'den gelen korucuları ziyaret etti.

Özdağ burada yapmış olduğu konuşmada, "Sizlere Geçici Köy Korucu diyarlar, ancak Güneydoğu'da herkes geçici sizler gerçeksiniz. Sizler benim ve Türk Milletinin gözünde bu vatanın cesur savaşçılarısınız" dedi.

ASKERİ HASTANE'DE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet askeri hastaneyi ziyaret ederek askeri hastane başhekimi ve yardımcısıyla görüştükten sonra, yaralılara moral ziyaretinde bulundu...

CESUR YÜREKLİ ÖZDAĞ HEYETİ SUR'DA

MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Tahir Elçi'nin öldürüldüğü dört ayaklı minare bölgesi başta olmak üzere çatışma bölgelerinde incelemelerde bulundu...
Son Güncelleme: 28.03.2016 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.