30 kişi polise saldırarak kaçırmıştı; Suç makinası yakalandı

Gasp, tehdit, saldırı, sahtecilik, iftira ve hırsızlık gibi hakkında 34 ayrı gözaltı ve yakalama kararı bulunan Kamil M saklandığı TIR garajında yakalandı.

03 Mart 2016 Perşembe 12:19
30 kişi polise saldırarak kaçırmıştı; Suç makinası yakalandı






30 kişi polise saldırarak kaçırmıştı; Suç makinası yakalandı


Hakkında çok sayıda suçmala ve yakalama kararı bulunan İstanbul’da gasp suçundan mahkemede tutuklandıktan sonra cezaevine götürülürken adliye önünde arkadaşlarının çıkardığı karışıklıkla kaçırılan Kamil M.(31) yakalandı.

Kadıköy'de bir tır garajında yakalanan şüpheli Kamil M.'nin, daha önceden hırsızlık, yaralama, tehdit, iftira, sahtecilik, yağma gibi suçlardan 34 kez polis tarafından gözaltına alındığı ayrıca 17 ayrı mahkemeden aranması olduğu öğrenildi. Şüpheli polis ekipleri tarafından cezaevine teslim edildi.

30 KİŞİ TEKME VE YUMRUKLA POLİSE SALDIRARAK KAÇIRMIŞTI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 17 Mayıs 2015 tarihinde gasp, tehdit ve zorla para alma suçlarıyla ilgili 2 kişiyi gözaltına almıştı. Poliste işlemleri tamamlanarak 22 Mayıs 2015'de Gaziosmanpaşa Adliyesine çıkarılan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemede tutuklanmışlardı. Polis şüphelileri cezaevine götürmek üzere hazırlık yaparken adliye önüne gelen şüphelilerin arkadaşları ve akrabaları olduğu öne sürülen 30 kişilik grup tekme ve yumruklarla polise saldırırken, çıkan karışıklıktan faydalanan şüphelilerden Kamil M., kaçarak izini kaybettirmişti. Yanındaki suç ortağının kaçması polis ekipleri tarafından önlenmişti.

POLİS ŞÜPHELİNİN İZİNİ TIR GARAJINDAKİ KAVGADA BULDU

Polisin o tarihten bu yana aradığı şüpheli Kamil M.'nin izi, Kadıköy'de bir tır garajında bulundu. 155 polis imdat telefonuna yapılan "Kavga var" ihbarını değerlendiren polis ekipleri, kavgaya karışan kişilerden birinin kimliğinin sahte olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede üzerinden bir de tabanca çıkan şüphelinin 10 aydır aranan Kamil M., olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine Kamil M., gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

ADETA SUÇ MAKİNESİ
Gasp Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüphelinin daha önceden 3 kez ruhsatsız silah bulundurmak, 2 kez mala zarar vermek, 3 kez konut dokunulmazlığını ihlal, 9 kez hırsızlık, 4 kez yaralama, 2 kez uyuşturucu madde bulundurmak, 3 kez iftira, 2 kez görevli memura mukavemet, hakaret, tehdit, suç örgütüne üye olmak, yağma, güveni kötüye kullanmak, sahtecilik suçlarından toplam 34 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüphelinin ayrıca 17 ayrı mahkeme tarafından çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 03.03.2016 12:22
Anahtar Kelimeler:
Kamil M
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.