Ağrı'da 4 Nisan'da çekildiği belirtilen o görüntü

ANKARA, () - AĞRI'da 11 Nisan'da meydana gelen çatışmayla ilgili tartışmalar artarak devam ederken, 4 Nisan'da Öcalan'ın doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte çekildiği belirtilen bir görüntü basına yansıdı. Uzaktan çekilen...

14 Nisan 2015 Salı 21:09
Ağrı'da 4 Nisan'da çekildiği belirtilen o görüntü






ANKARA, () - AĞRI'da 11 Nisan'da meydana gelen çatışmayla ilgili tartışmalar artarak devam ederken, 4 Nisan'da Öcalan'ın doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte çekildiği belirtilen bir görüntü basına yansıdı.
Uzaktan çekilen ve 4 Nisan'da Doğubayazıt'ın Güngören köyü, Kule mezrasında kaydedildiği ifade edilen görüntülerde, kürsüde konuşan kişinin PKK mensubu olduğu iddia edildi. Görüntülerde kürsüden yapılan konuşmanın ardından, silah sesi de duyuluyor. Ağrı Valiliği bu etkinlikteki konuşmada bölge halkının bir partiye oy verilmesi yönünde tehdit edildiğini açıklamıştı. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.