Antalya Kemer'de otelde yangın, 10 yaralı var

Antalya'da çoğunluğu Rus turistlerin kaldığı bir otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Otel tamamen tahliye edildi. 400 kişinin konakladığı otelde yangın söndürme çalışmalaı sürüyor.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 10:56
Antalya Kemer'de otelde yangın, 10 yaralı var






Antalya Kemer'de otelde yangın, 10 yaralı var


Kemer'de 5 yıldızlı lüks bir otelde çıkan yangını halen devam ediyor. 400 kişinin konakladığı otelde çıkan yangında 10 kişi yaralandı

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangında 400 tatilci itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Dumandan etkilenen 4 Rus ile 10 Türk vatandaşı, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Dumandan etkilenenlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Edienilen bilgiye göre, bu sabah saat 08.00 sıralarında Kemer'in Göynük ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bölümünden henüz nedeni belli olmayan şekilde yangın çıktı. Yangın nedeniyle oteli bir anda dumanlar kaplarken, otel görevlileri içinde yerli ve yabancı tatilcinin bulunduğu 400 kişiyi tahliye etmeye başladı.

Otel yönetiminin haber vermesiyle bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda  itfaiye ekibi sevk edildi. Otele gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken balkonlarda bekleyen turistleri de itfaiye merdiveni ile bulundukları yerden kurtardı. Tatilciler otel dışına çıkartılırken, itfaiye ekiplerinin duman tahliye çalışmaları devam ediyor.

Bölgede jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen tatilcilere müdahale etti.

 
Son Güncelleme: 29.07.2017 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.