Apartman merdivenlerinde düşüp öldü

Fuat URGANCI/İZMİR, () - İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde yalnız yaşayan 2 çocuk babası 59 yaşındaki Adnan Atmar, gece alkolü olarak geldiği evinin bulunduğu apartmanda, merdivenlerde düşüp başını beton zemine çarpınca öldü. Olay,...

18 Ocak 2015 Pazar 10:26
Apartman merdivenlerinde düşüp öldü






Fuat URGANCI/İZMİR, () - İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde yalnız yaşayan 2 çocuk babası 59 yaşındaki Adnan Atmar, gece alkolü olarak geldiği evinin bulunduğu apartmanda, merdivenlerde düşüp başını beton zemine çarpınca öldü.
Olay, Çiğli İlçesi 8700 Sokak numara 7'deki apartmanda bu gece meydana geldi. Emekli olan ancak bir mobilya mağazasında çalışmaya devam eden Adnan Atmar, gece alkol aldıktan sonra evine geldi. Apartmana giren Atmar, iddiaya göre merdivenlerde dengesini kaybedip düştü ve başını betona çarpıp hareketsiz kaldı. Bir komşusunun durumu fark edip haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, talihsiz adamın öldüğünü belirledi.
Polis çevrede inceleme yaparken, Atmar'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Adnan Atmar'ın boşandığı mı yoksa eşinin öldüğü mü öğrenilemezken, polis olayla ilgili  soruşturma başlattı.
FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.