AŞEVİ HIRSIZINI GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ

KÜTAHYA'da gece aşevinin önündeki güvenlik kamerasını eliyle yukarı doğru çeviren Y.A.G. daha sonra kapısını zorlayarak içeri girdiği aşevinden bin lira alıp kaçtı. Yakalanan Y.A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay önceki...

02 Ocak 2015 Cuma 11:27
AŞEVİ HIRSIZINI GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ






KÜTAHYA'da gece aşevinin önündeki güvenlik kamerasını eliyle yukarı doğru çeviren Y.A.G. daha sonra kapısını zorlayarak içeri girdiği aşevinden bin lira alıp kaçtı. Yakalanan Y.A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay önceki gece Börekçiler Mahallesi Ulu Camii karşısındaki bir grup hayırsever tarafından ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yemek dağıtımının yapıldığı Meydan Aşevi'nde meydana geldi. Aşevi önündeki güvenlik kamerasının yönünü eliyle yukarı doğru çeviren bir kişi, zorlayarak açtığı kapıdan içeri girip aşevinin çekmesinde bulunan bin lirayı alıp kaçtı. Sabah aşevine gelen görevliler kapının açık, çekmecedeki paraların da olmadığını görünce durumu polise bildirdi.
Polis ekipleri aşevinin güvenlik kamerası görüntülerinde, kameranın yönünü yukarı doğru çeviren kişinin daha önce hırsızlık olaylarından çok sayıda suç kaydı bulunan ve son olarak da 3 ayrı hırsızlık olayından aranan Y.A.G. olduğunu belirledi. Şüpheli Y.A.G. yapılan çalışmalar neticesinde yakalandı. Gözaltına alınan Y.A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E tipi Cezaevi'ne gönderildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.