Banka Soyguncusunu Bilirkişi Belirleyecek

ADANA'da bankadan 67 bin 300 lira gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 21 yaşındaki Velican Boyacı'nın soyguncu olup olmadığının belirlenmesi için Boyacı'nın fotoğrafları ile kamera kayıtları TUBİTAK'tan seçilecek bilirkişi tarafından...

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:44
Banka Soyguncusunu Bilirkişi Belirleyecek






ADANA'da bankadan 67 bin 300 lira gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 21 yaşındaki Velican Boyacı'nın soyguncu olup olmadığının belirlenmesi için Boyacı'nın fotoğrafları ile kamera kayıtları TUBİTAK'tan seçilecek bilirkişi tarafından karşılaştırılacak.
Olay, 11 Kasım 2013'te, merkez Sarıçam İlçesi Şahintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir bankanın şubesine müşteri gibi gelen kar maskeli, siyah montlu soyguncu, tabancasını çekip güvenlik görevlisinin silahını aldı. Çalışanları da silahla tehdit eden saldırgan 67 bin 300 lirayı alarak bankadan çıktı. Yolun karşısına geçen soyguncu, el kaldırdığı özel halk otobüsüne binerek uzaklaştı. Olaydan 13 gün sonra şüpheli olarak yakalanan fabrika işçisi Velican Boyacı tutuklandı
15 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ
Velican Boyacı hakkında Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Suçlamayı kabul etmeyen Boyacı, ifadesinde, "Benim bu olayla hiç bir ilgim yok. Kimin yaptığını bilmiyorum. Beni nasıl teşhis ettiklerini de bilmiyorum. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, sanık Boyacı'nın güvenlik kamerası görüntüsünde montunun kapüşonuyla yüzünü kapatan soyguncu olup olmadığının belirlenmesi için kamera kayıtları ile Boyacı'nın fotoğraflarının TUBİTAK'tan seçilecek bilirkişi tarafından karşılaştırılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.