Çocuk parkına bomba yerleştirirken yakalandılar

HDP'nin açık hava toplantısı yapacağı alan yakınlarındaki parka bomba yerleştirmeye çalışırken yakalanan 3 teröristin sorgusu sürüyor. Teröristlerin daha önce polise yönelik bombalı saldırılar gerçekleştirdiği ortaya çıktı

14 Eylül 2015 Pazartesi 19:14
Çocuk parkına bomba yerleştirirken yakalandılar






Çocuk parkına bomba yerleştirirken yakalandılar

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki bir parktan silah sesleri yükseldi. Özel harekat polislerinin de sevk edildiği bölgede, parka patlayıcı yerleştirmek isteyen kişiler suç üstü yakalandı.

HDP'TEN HENÜZ YORUM YOK

Terör örgütü PKK'nın bombacısı Şanlıurfa Viranşehir'de, HDP'nin yarın düzenleyeceği açık hava toplantısının yapılacağı alana bomba yerleştirirken yakalandı. HDP yönetiminin henüz tepki göstermediği bombalı saldırı girişiminin ikinci bir 'Suruç' katliamı hazırlığı olduğu bildiriliyor. Bombacı teröristlerin bir süre önce polise yönelik kanlı eylemleri gerçekleştiren kişiler olduğu ortaya çıktı..
Viranşehir Haberleri, Son Dakika Viranşehir
Viranşehir ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan parkta silah sesleri yükseldi. Çok sayıda özel harekat ekibi bölgeye sevk edilirken, çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Görgü tanıkların iddiasına göre, parka patlayıcı tuzaklamak isteyen kişileri, devriye atan polis fark etti.

Polis, kaçmaya çalışan şahıslara ateş açarak etkisiz hale getirdi. Olayın ardından polislerin didik didik patlayıcı aradığı parkta 15 Eylül Salı günü ise HDP’nin organize ettiği bir yürüyüşün gerçekleştirileceği belirtildi. Parkta aralarında yaralıların da bulunduğu 2-3 kişi gözaltına alınırken, şahısların ilçede bir kaç gün önce zırhlı polis aracına patlayıcı ile tuzak kuran kişilerin olduğu öğrenildi.

Öte yandan, parkta çok sayıda patlayıcı ele geçirildi. Polisin parktaki patlayıcı arama çalışmaları ise sürüyor
Son Güncelleme: 14.09.2015 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.