Çorlu'da feci kaza; 3 kişi can verdi

Ali Can Yılmaz, Ebru Demir ve Esengül Conba. Tekirdağ Çorlu yakınlarında meydana gelen feci kazada can verdi. 3 gencin ölümüne neden olan kamyon sürücüsü göz altında..

04 Nisan 2018 Çarşamba 14:42
Çorlu'da feci kaza; 3 kişi can verdi






Çorlu'da feci kaza; 3 kişi can verdi


Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu 3 genç hayatını kaybetti. Kazada huryada dönen aracın sürücüsü Ali Can Yılmaz'ın alkollü olduğu, aracın da 140 KM hızla kamyona arkadan çarptığı iddia ediliyor.

Ali Can Yılmaz yönetimindeki otomobil Menderes K. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan Ebru Demir ile Esengül Conba yaşamını yitirdi


Edinilen bilgiye göre, Çorlu-Çerkezköy karayolunda 23 yaşındaki Ali Can Yılmaz yönetimindeki otomobil Menderes K. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan 23 yaşındaki Ebru Demir ile 23 yaşındaki Esengül Conba yaşamını yitirdi.

3 gencin cansız bedenleri kaza yerine ulaşan polis, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ali Can Yılmaz'ın alkollü olduğu ileri sürülürken otomobilin ibresinin 140 km hızda sabit kaldığı tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.