Elazığ'da 112 ambulansına 5 el ateş açıldı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da hasta almaya giden 112 Acil Servis ambulansına arkadan çarpan araçtan inen henüz kimliği belirmeyen 1 kişi tabanca ile araca 5 eL ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay dün gece Elazığ'ın...

07 Mart 2015 Cumartesi 15:39
Elazığ'da 112 ambulansına 5 el ateş açıldı






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da hasta almaya giden 112 Acil Servis ambulansına arkadan çarpan araçtan inen henüz kimliği belirmeyen 1 kişi tabanca ile araca 5 eL ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Olay dün gece Elazığ'ın Nailbey Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine mahalleye giden 23 BB 291 plakalı 112 Acil Servis ambulansına, arkadan gelen ve hızını alamayan bir araç çarptı. Ambulans hasar görmezken, çarpan aracın ön tarafında hasar oluştu. Bu araçtan inen ve sarhoş oldukları sanılan kişilerden biri, üzerindeki tabanca ile ambulansa peş peşe ateş açtı. Bu kişiler araçlarına binerek kaçtı.
Ölen ya da yaralanan olmayan saldırıda büyük korku yaşayan 3 sağlık personeli ambulansı olay yerinde bırakarak kaçtı. Daha sonra haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı araştırmada ambulansa 5 kurşun isabet ettiğini belirledi. Sağlık personeli saldırgandan şikayetçi olurken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.