Facebook üzerinden kiralık katil bulmuşlar

Mardin'den kız kaçırdığı iddia edilen Ercan İlhan'ın katil zanlılarının, Mardinli bir aşiretten cinayet karşılığı para almak için bu ile gittiğini tesbit etti.

24 Eylül 2015 Perşembe 09:29
Facebook üzerinden kiralık katil bulmuşlar






Facebook üzerinden kiralık katil bulmuşlar

İstanbul Kadıköy'de bir otel odasında öldürülen Ercan İlhan'ın katil zanlılarını yakalayan cinayet büro timleri, zanlıların Facebook üzerinden gelen istek üzerine cinayeti işlediği ortaya çıktı. Mardin'den kız kaçırdığı iddia edilen Ercan İlhan'ın katil zanlılarının, Mardinli bir aşiretten cinayet karşılığı para almak için bu ile gittiğini tesbit etti.

Mardin’de kız kaçırıp daha sonra ailesine teslim eden Ercan İlhan, Kadıköy’de bir otel odasında öldürüldü. Katil zanlısı evli çift önce ‘taciz' savunması yaptı, daha sonra talimatın Mardin’deki kaçırılan kızın babasından geldiği ortaya çıktı.


KADIKÖY Hasanpaşa’da geçtiğimiz pazar günü Mardinli Ercan İlhan, biri kadın 2 kişiyle birlikte bir pansiyona yerleşti. Ertesi gün İlhan'la aynı odada kalan ikili, pansiyondan ayrıldı, İlhan ise odada ölü bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube, Süleyman A.(34) ve Türkan A.(28)’yı otobüsle Mardin'e giderken yakaladı. Cinayeti itiraf eden Süleyman A. "Ercan karıma sarkıntılık yaptı" dedi. Türkan A. ise çelişkili ifade verdi. Olayı İlhan'ın oğlu ortaya çıkararak "Babam, 3 ay önce, aşiretin önde gelenlerinden birinin kızını kaçırdı. Büyükler araya girince kızı ailesine teslim edip İstanbul'a kaçtı" dedi.

BABASI PARAYLA TUTMUŞ

Cemal Ö.'den para alan ikili, birçok suçtan kaydı bulunan Ercan İlhan'a ulaşmak için sosyal medyadan iletişim kurup İstanbul'a çağırdı. Kocasını arkadaşı olarak tanıtan bir numaralı cinayet zanlısı Türkan A., Ercan İlhan'ı öldürüp kaçtı.
Son Güncelleme: 24.09.2015 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.