HDP Bağcılar ilçe başkanlığında molotof benzini

Nevruz Bayramı öncesi Terörle Mücadele Ekipleri tarafından basılan HDP Bağcılar ilçe başkanlığında molotof yapımında ve araç kundaklamada kullanılan 10 litre benzin ele geçirildi.

19 Mart 2016 Cumartesi 08:21
HDP Bağcılar ilçe başkanlığında molotof benzini






HDP Bağcılar ilçe başkanlığında molotof benzini

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde HDP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na baskın düzenledi. Binada yapılan aramalarda çok sayıda malzeme ele geçirildi. Elde edilen malzemeler arasında yaklaşık 10 litre benzininde olması dikkat çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde HDP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na baskın düzenlendi. Baskına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda polis destek verdi.

İlçe başkanlığına giren polis ekipleri, içeride arama yaptı. Aramalar sonucunda çok sayıda malzeme ele geçirildi. El konulan malzemeler arasında yaklaşık 10 litre benzinin olması dikkat çekti.

Elde edilen malzemeler daha sonra polis araçlarına konularak incelenmek üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis binanın bulunduğu caddeyi trafiğe kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Binanın çevresinde iki TOMA ve çok sayıda zırhlı araç hazır bekletildi.

Son Güncelleme: 19.03.2016 08:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.