İl Emniyet Müdür Yardımcısı tekrardan gözaltına alındı

  İstanbul Emniyeti'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, yürütülen bir soruşturmada adı geçen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., hakkındaki iddialar sebebiyle önceki gün savcılığa ifade verdi.

08 Şubat 2017 Çarşamba 17:55
 İl Emniyet Müdür Yardımcısı tekrardan gözaltına alındı






   İl Emniyet Müdür Yardımcısı tekrardan gözaltına alındı
   İstanbul Emniyeti'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, yürütülen bir soruşturmada adı geçen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., hakkındaki iddialar sebebiyle önceki gün savcılığa ifade verdi. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Ö.C., mahkeme tarafından, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O.C.'nin serbest bırakılmasına savcılık itiraz edince mahkeme şüphelinin yeniden yakalanmasına hükmetti. Ö.C., dün akşam, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
    İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan'ın önceki gün basın mensuplarının sorusu üzerine; “Emniyet Teşkilatı, tüm terör örgütleri, suç örgütleri ile mücadele ettiği gibi, kendi içinde de olsa, suçlarla mücadele eder. Bu teşkilat zaten, kendi içinde suç işleyen olursa, gereğini yapar. Öyle bir özelliği vardır. Bu durumla ilgili adli süreç devam ediyor. Adliyenin vereceği kararı bekliyoruz. O süreye kadar şimdilik tedbiren açığa alındı. Suç işleyen kardeşim de olsa gereği neyse o yapılır” dediği olayla ilgili yeniden yakalan O.C.'nin geceyi Emniyet'te geçirmesi bekleniyor.
Sözcü

Son Güncelleme: 08.02.2017 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.