IŞİD'e havadan ve karadan baskın; Türk uçakları havadan vurdu

Diyarbakır'dan havalanan Türk savaş uçakları, Suriye'de bulunan IŞİD hedeflerini vuruyor. Karadan da muhalifler IŞİD mevzilerini havan toplarıyla vurmaya başladı.

15 Kasım 2015 Pazar 00:27
IŞİD'e havadan ve karadan baskın; Türk uçakları havadan vurdu






IŞİD'e havadan ve karadan baskın; Türk uçakları havadan vurdu

Terör örgütü IŞİD'in Suriye'deki mevziyerine karşı havadan ve karadan operasyonlar yoğunlaştırılıyor. Diyarbakır 8. Ana Jet Komutanlığı'ndan kalkan Türk jetleri Kilis'in karşısındaki DAEŞ hedeflerine boma yağdırdı.

DAEŞ'a karşı Suriye'de kapsamlı operasyonlar başladı. Adana İncirlik Hava üssünden kalkan koalisyon uçakları ile Diyarbakır 8. Ana Jet Komutanlığı'ndan kalkan Türk jetleri Kilis'in karşısındaki DAEŞ hedeflerine boma yağdırdı.

Saat 19.00 sıralaında havalananan uçaklar, DAEŞ hedeflerini vurdu.

Öte yandan Suriyedki muhalifler de karadan havan atışlarıyla DAEŞ'a karşı saldırı düzenledi. Çatışmaların yaşandığı bölgeden gelen patlama sesleri Kilis sınırından da duyuldu.

Son Güncelleme: 15.11.2015 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.