İstanbul Maltepe'de köprü altında patlama

Maltepe'de bir üst geçidin altında meydana gelen patlama yüzünden D-100 karayolunda ulaşım aksadı. Patlamada bir kişinin yaralandığı bildiriliyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipi sevk edildi

16 Mayıs 2016 Pazartesi 00:45
İstanbul Maltepe'de köprü altında patlama






İstanbul Maltepe'de köprü altında patlama


Son dakika patlama, İstanbul Maltepe'de, D-100 Karayolu'ndaki bir üstgeçidin altında patlama oldu. Patlamada 4 kişinin yaralandığı açıklandı..

Gece yarısı 24.00 sıralarında meydana gelen patlama sırasında Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için geçiş yapan konvoyun hemen ardından duyulduğu bildiriliyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

SES BOMBASI PATLATTILAR

Olay saat 24.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu'nun Maltepe mevkiindeki köprünün altına bırakılan basınç etkili ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Olayda, çevrede bulunan 4 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak çevrede araştırma yaptı. Bu sırada D-100 Karayolu'nun Ankara istikameti kısa bir süre trafiğe kapatıldı. Ardından, yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR
Son Güncelleme: 16.05.2016 02:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.