İstanbul'dan Acı Haber!... Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Şehit Oldu!

Sultanbeyli'de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, 1'i kadın 2 terörist öldürüldü.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 15:13
İstanbul'dan Acı Haber!... Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Şehit Oldu!






 

İstanbul'dan Acı Haber!... Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Şehit Oldu!


Sultanbeyli'de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, 1'i kadın 2 terörist öldürüldü.

Saldırı sonrası kaçan saldırganlardan biri Hakdiyen Sokak üzerinde bir evin bahçesinde sıkıştırıldı. Uzun süren çatışma sonrasında terörist bomba hazırlarken bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı yaptığı incelemelerden sonra cenaze Adli Tıp Kurumu aracına alınarak morga kaldırıldı.

Ölü olarak ele geçirilen teröristin saklandığı yerde yaşanan patlama nedeniyle evlerin camları kırıldı. Bir evin ise bahçe duvarı yıkıldı. Evde yere yatarak beklediklerini söyleyen ev sahipleri ise çok korktuklarını belirtti.

3-4 DEFA PATLAMA OLDU, ÇOCUKLAR ÇOK KORKTU

Bir mahalle sakini, "İşe gitmek için hazırlanıyordum. Evden bir çatışma sesi duyduk. Perdeyi açtığımda polisler korkmayın. Dışarıya çıkmayın. Her şey kontrol altında dediler. Daha sonra 3-4 defa patlama oldu. Evin camları kırıldı. Eve mermiler isabet etti. Çocuklar çok korktu. Bizde yan odaya geçerek olayların bitmesini bekledik" dedi.

ŞEHİT POLİS MÜDÜRÜNÜN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖTÜRÜLDÜ

Sultanbeyli'de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada şehit olan Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in cenazesi hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Saat 11.45'te Sultanbeyli Devlet Hastanesi morgundan ambulansa konan şehidin cenazesi iki motorize polis ekibinin eskortluğunda yola çıkarıldı.

ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ ŞİİR SEVDALISIYDI

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezi Amirliği'ne gece saatlerinde bombalı araçla düzenlenen saldırıyı incelemeye gittiği sırada çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken kaldırıldığı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü olarak görev yapan 3.Sınıf Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken, 1973'te Konya'da doğdu. Askerliğini jandarma komando teğmen olarak yapan Çeken, 1995 yılında Polis Akademisi'ni bitirerek göreve başladı. Evli olduğu öğrenilen Çeken'in şiir yazmayı sevdiği belirtildi. Çeken'in ayrıca bir polis dergisinde anılar ismiyle bir şiiri yayınlanmıştı. 

ANILAR

Anılarla yaşamak öyle zor ki;

Ardından akşamlar kadar, anmak seni,

Aramak... Çaresiz ve yorgun,

Mum gölgende ki hayalini.

Öyle zor ki dört mevsim yokluğuna dayanmak,

Gelecekten umutsuz anılarla yaşamak.

Öl ölebilirsen, haydi bitsin yaşam denen saltanat,

Akşam sensiz başlıyor sabah sensiz doğacak.

Ölmek!... 

Nedir ki! sensizliğin yanında

Zor olan şey anılarla yaşamak

Son Güncelleme: 10.08.2015 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.