İstasyonda LPG dolumu yapılan otomobil alev aldı: 4 yaralı

Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, akaryakıt istasyonunda LPG dolumu sonrası sürücüsünün hareket ettirdiği otomobilin alev alması sonucu 4 kişi yaralandı. Olay, Doğukent Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana...

20 Eylül 2015 Pazar 00:56
İstasyonda LPG dolumu yapılan otomobil alev aldı: 4 yaralı






Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, akaryakıt istasyonunda LPG dolumu sonrası sürücüsünün hareket ettirdiği otomobilin alev alması sonucu 4 kişi yaralandı.
Olay, Doğukent Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, 59 yaşındaki Mehmet Edikli, akaryakıt istasyonundan LPG dolumu yaptırdığı 46 HV 223 plakalı otomobili, kontağı çevirdiğinde aniden alev aldı. Alevler arasında kalan otomobilin sürücüsü Mehmet Edikli, yanında bulunan eşi Hayriye Edikli ile akaryakıt istasyonu çalışanları Mustafa Armut ve İbrahim Kahveci yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ve çevredekiler tarafından araçtan tahliye edilen Edikli çifti ile 2 çalışan ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise müdahale ettiği otomobildeki yangını söndürdü. Otomobilin kullanılamaz hale geldiği yangının ardından tedavisine başlanan yaralıların vücutlarında yanıklar bulunduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.