Kastamonu'da eski muhtarla yeni muhtar kavgası, iki ölü var

Kastamonu Taşköprü'de eski ve yeni muhtarın bulunduğu iki grup arasında çıkan kavgada eski muhtar ile oğlu öldü, 4 kişi yaralandı

03 Haziran 2017 Cumartesi 01:30
Kastamonu'da eski muhtarla yeni muhtar kavgası, iki ölü var








Kastamonu'da eski muhtarla yeni muhtar kavgası, iki ölü var


Kastamonu'da eski muhtarla yeni muhtar arasındaki kavga silahlı çatışmaya döndü. Eski ve yeni muhtarın bulunduğu iki grup arasında çıkan kavgada eski muhtar ile oğlu öldü, 4 kişi yaralandı
Kastamonu'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Taşköprü'nün Celep köyünde eski muhtar İsmail Öz ile yeni muhtar Hasan Dülger'in aralarında bulunduğu iki grup, husumet nedeniyle tartıştı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine ateş etti. İsmail Öz ve oğlu Cemal Öz yaşamını yitirdi, Hasan Dülger'in de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Son Güncelleme: 04.06.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.