Kilis sınırında IŞİD ile muhalifler arasında şiddetli çatışma (2)

TÜFEK VE HAVAN MERMELERİ NEDENİYLE SINIRDA ÖNLEM ARTTIRILDI Kilis'in Seve ve Ardıçlı Köyü karşısındaki Suriye köylerinde muhalifler ile IŞİD militanları arasındaki çatışmalar sırasında ateşlenen tüfek ve havanlara ait mermilerin...

16 Ağustos 2015 Pazar 21:09
Kilis sınırında IŞİD ile muhalifler arasında şiddetli çatışma (2)






TÜFEK VE HAVAN MERMELERİ NEDENİYLE SINIRDA ÖNLEM ARTTIRILDI
Kilis'in Seve ve Ardıçlı Köyü karşısındaki Suriye köylerinde muhalifler ile IŞİD militanları arasındaki çatışmalar sırasında ateşlenen tüfek ve havanlara ait mermilerin Türkiye tarafına düşmesi sınır hattındaki köylerde endişeye yol açtı. Öğleden sonra ateşlenen çok sayıda merminin Türkiye tarafına düşmesi üzerine sınırda yoğun önlem alan askerler, sivilleri bölgeden uzaklaştırdı ve sınır hattına yaklaşılmaması konusunda uyardı.
Sınır hattına yakın noktalarda oluşturulan barikatlar ile vatandaşların tehlikeli alanlara yaklaşması engellenirken, sınırı aşan bazı mermilerin köylerdeki evlere isabet ettiği görüldü. Sınırı aşan bir havan mermisinin Ekinciler Köyü yakınlarındaki yola düştüğü öğrenilirken, seken mermilerin çalışma alanına gelmesi üzerine gazeteciler de güvenli bölgelere uzaklaşmak zorunda kaldı.
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.