Kırıkkale'de düğünlere 'maganda' takibi

KIRIKKALE'de düğün sezonunun açılmasıyla birlikte harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda, "Silah atma hayatını karartma" sloganı ile başlattığı proje kapsamında çalışmalara bu yıl da başladı....

13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:49
Kırıkkale'de düğünlere 'maganda' takibi






KIRIKKALE'de düğün sezonunun açılmasıyla birlikte harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda, "Silah atma hayatını karartma" sloganı ile başlattığı proje kapsamında çalışmalara bu yıl da başladı. Polis ekipleri, bu amaçla kentin çeşitli bölgelerine uyarı afişleri astı.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, düğünlerde silah atılmasını önlemek amacıyla geçtiğimiz yıllarda başlattığı uygulamayı bu yıl da sürdürüyor. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, öncelikle şehrin çeşitli yerlerine 'Silah atma hayatları karartama' yazılı uyarı afişleri astırırken, ayrıca düğünleri de sıkı takibe alıyor. Özellikle ev ve kır düğünleri için sıkı önlem alan emniyetin, daha önceki yıllarda uyguladığı ve büyük ölçüde netice aldığı 'Düğün Evi Polisi' uygulamasına geçmesi bekleniyor.
Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda düğünlerde rastgele silah atılmasına karşı aldığımız tedbirler yarar getirdi ve az da olsa silah atanlar olmasına rağmen ekiplerimiz anında müdahale ettiler. Bayram sonrası yine başlayacak olan düğünlerde düğün evi polislerimiz gereken önlemi alıp, 'silah atma hayatını karartma' projesini bu yıl yine uygulayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.