Kredi kartı dolandırıcısına yaşı kadar hapis cezası

Adana ve İstanbul'da internet üzerinden bilgilerine ulaştığı kredi kartı sahiplerini dolandıran 23 yaşındaki Murat Eraslan'a hakim acımadı, 23 yıl hapis cezası verdi.

27 Şubat 2016 Cumartesi 14:49
Kredi kartı dolandırıcısına yaşı kadar hapis cezası






Kredi kartı dolandırıcısına yaşı kadar hapis cezası

Adana ve İstanbul'da internet üzerinden bilgilerine ulaştığı kredi kartı sahiplerinin hesabından para çekip, alış veriş yapan 23 yaşındaki Murat Eraslan, 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Fatih Mahallesi'nde oturan Murat Eraslan, 2010 ve 2011 yıllarında internet üzerinden, Adana ve İstanbul'da yaşayan bir çok kişinin kredi kartı bilgilerini ele geçirdi. Kart sahiplerinin bilgisi olmadan alış veriş yapıp, para çeken Eraslan, şikayet üzerine yakalandı. Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Eraslan, toplam 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Murat Eraslan hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Polisin evine düzenlediği baskında yakalanan Murat Eraslan gözaltına alındı ve işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu
Son Güncelleme: 27.02.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.