Küçükçekmece'de terör operasyonu: 6 kişi gözaltında

   Çağatay KENARLI/İSTANBUL, () İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Küçükçekmece'de sabah yaptıkları helikopter destekli operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında 3 ruhsatsız...

12 Ağustos 2015 Çarşamba 14:21
Küçükçekmece'de terör operasyonu: 6 kişi gözaltında






 

 Çağatay KENARLI/İSTANBUL, () İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Küçükçekmece'de sabah yaptıkları helikopter destekli operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi genelinde sabah saatlerinde düzenlenen terör operasyonunda Özel Harekat ekipleri ile Çevik Kuvvet polislerinin katıldığı öğrenildi. Ekipler, TOMA ve 'Akrep' araçlarıyla mahalle genelinde geniş güvenlik önlemleri alarak önceden belirlenen 15 farklı adrese baskın yaptı. Yapılan operasyonda yasadışı eylemlere katıldığı tespit edilen ve terör örgütü PKK üyesi olduğu öne sürülen 6 şüpheli gözaltına alındı. Adresler de yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca ve çeşitli örgütsel dökümanlar ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin, emniyetteki sorguları devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.