Kuru Sıkı Tabanca İle Ptt Şubesi Soygunu

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde eli tabancalı ve kar maskeli bir kişi PTT şubesine gelip, bir el ateş edip gişe memurundan paraları vermesini istedi. Soyguncu, zorla gişedeki paraları alıp kaçtı. Yapılan incelemede tabancanın kuru sıkı olduğu...

10 Kasım 2014 Pazartesi 19:38
Kuru Sıkı Tabanca İle Ptt Şubesi Soygunu






KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde eli tabancalı ve kar maskeli bir kişi PTT şubesine gelip, bir el ateş edip gişe memurundan paraları vermesini istedi. Soyguncu, zorla gişedeki paraları alıp kaçtı. Yapılan incelemede tabancanın kuru sıkı olduğu ortaya çıkarken kasadan ne kadar para aldığı yapılacak hesap incelemelerinin ardından belirlenecek. 

Olay, bugün saat 16.45 sıralarında Gülbahçe Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'nde meydana geldi. Eli tabancalı ve kar maskeli bir kişi PTT Şubesine gelip gişe memuru Cumali Maviş'ten paraları vermek istedi. Maviş'in vermek istememesi üzerine saldırgan bir el ateş etti. Ardından zorla gişedeki kasada bulunan paraları alıp kaçtı. Soygunun ardından polise haber verildi. Yapılan incelemede soyguncunun kullandığı tabancanın kuru sıkı olduğu tespit edildi. Kasadan ne kadar para çaldığı ise yapılacak hesap incelemelerinin ardından netleşeceği belirtildi. Polis, soyguncunun kimliğini belirlemek için çalışmaları sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.