Lisede şeyh katılımlı mevlit töreni!

Lübnan Seyyitler Cemiyeti Başkanı Mersin'de bir imam hatip lisesine konuşmacı olarak katılmasına kimin izin verdiği tam olarak bilinmezken, milli kimlik yerine ümmetçiliğin aşılandığı okullarda sözde peygamber torunları kürsüye çıkarılıyor.

05 Ekim 2023 Perşembe 21:16
Lisede şeyh katılımlı mevlit töreni!






Lisede şeyh katılımlı mevlit töreni!

Mersin ilginç bir mevlit törenine ev sahipliği yaptı. Lüks aracıyla imam hatip lisesine gelen peygamber torunu olduğu ileri sürülen şahıs öğrencilerine 'Şükretmeyi' tavsiye etmeyi ihmal etmedi

Sırf peygamber torunu olduğu iddiasıyla okullarda gezdirilen şahıs lüks aracıyla Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "mevlit" törenine katıldıEtkinliğe "Peygamber torunu" olarak katılan şeyh, öğrencilere "şükredin" nasihati verdikten sonra lüks arabasına binip gitti.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Fatih İlim ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Mevlid-i Şerif’ etkinliği düzenlendi.

‘Peygamber torunu’ olarak da tanıtılan Lübnan Seyyitler Cemiyeti Başkanı Şeyh Cemil Halim el-Hüseyni’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar Belediyesi, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Belediyesi, AKP’li Akdeniz Belediyesi Meclis üyeleri programa destek verenler olarak takdim edildi.

Evrensel'in haberine göre etkinlik alanına lüks bir araçla gelen Şeyh Cemil Halim el Hüseyni’nin konuşma için kürsüye yürüdüğü sırada alandaki herkesin ayağa kalkması dikkat çekti. El Hüseyni konuşmasında “Bu ülkede güvenlik içerisinde yaşadığınız için şükredin. Cennet için çabalayın, halinize şükredin” dedi.

Konuşmasının ardından el Hüseyni lüks aracıyla alandan ayrılırken bu kez sahneye küçük yaştaki çocuklar çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.