LPG'li otomobil alt geçide uçtu: 1 yaralı

İsmail AKKAYA / KONYA, () - KONYA'da kontrol çıkan otomobilin yaklaşık 5 metre yükseklikten alt geçide uçması sonucu, sürücü Usema Kalkan yaralandı. Şans eseri kaza sırasında alt geçitten her hangi bir aracın geçmiyor olması büyük bir...

13 Eylül 2015 Pazar 17:00
LPG'li otomobil alt geçide uçtu: 1 yaralı






İsmail AKKAYA / KONYA, () - KONYA'da kontrol çıkan otomobilin yaklaşık 5 metre yükseklikten alt geçide uçması sonucu, sürücü Usema Kalkan yaralandı. Şans eseri kaza sırasında alt geçitten her hangi bir aracın geçmiyor olması büyük bir faciayı önledi.
Kaza, bugün saat 13.40 sıralarında Konya- Ankara Karayolu Ayakkabıcılar Köprülüğü Kavşağı'nda meydana geldi. Usema Kalkan yönetimindeki 42 VU 691 plakalı otomobil, belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkıp, bariyerleri kırıp yaklaşık 5 metre yükseklikten alt geçide uçtu. Kazada sürücü Usema Kalkan yaralandı. Ağır yaralı Kalkan ambulansla, Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Şans eseri kaza sırasında alt geçitten her hangi bir aracın geçmiyor olması büyük bir faciayı önledi.
İtfaiye ekipleri de otomobilin LPG tankında oluşan gaz kaçağına müdahale etti.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.