Necla Sağlam'ın katil zanlısı intihara kalkıştı

TTK memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., cezaevinde meyve bıçağıyla boğazını keserek intihara kalkıştı.

25 Mart 2016 Cuma 15:18
Necla Sağlam'ın katil zanlısı intihara kalkıştı






Necla Sağlam'ın katil zanlısı intihara kalkıştı

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., cezaevinde meyve bıçağıyla boğazını keserek intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan Tolga K., tedavisinin ardından soruşturma savcısının talimatıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Geçen 24 Şubat'ta, Meşrutiyet Mahallesi'ndeki apartman dairesinde başına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam cinayetiyle ilgili tutuklanan Tolga K., dün saat 04.00 sıralarında Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevi'nde meyve bıçağıyla boğazını, kollarını ve göğsünü kesmeye çalıştı. Koğuştaki diğer mahkumların engellediği Tolga K., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boğazında, kollarında ve göğsünde çizikler oluşan Tolga K., tedavisinin ardından Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla beden ve ruh sağlığı bakımından rapor düzenlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
Son Güncelleme: 25.03.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.