Otomobilde eroinle yakalanan iki kişi tutuklandı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde, jandarmanın durdurduğu bir otomobilde 400 gram eroinle yakalanan iki kişi tutuklandı. Bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları...

17 Mart 2015 Salı 18:16
Otomobilde eroinle yakalanan iki kişi tutuklandı






Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde, jandarmanın durdurduğu bir otomobilde 400 gram eroinle yakalanan iki kişi tutuklandı.
Bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenin iki kişiyi bir süre teknik ve fiziki takibe aldı. Takibin ardından geçen pazar günü harekete geçen jandarma, iki şüphelinin içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 400 gram eroin ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 2 bin liraya el konuldu. İki şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.