Para vermeyen kız çocuğunu bıçakladı

Erol AKKIR/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde 13 yaşındaki Hatice Karaboğa, kendisini gasp etmeye çalışan kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından karnından bıçaklandı. Kepez İlçesi Kültür Mahallesi 3156 Sokak'taki olay,...

18 Ağustos 2015 Salı 16:25
Para vermeyen kız çocuğunu bıçakladı






Erol AKKIR/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde 13 yaşındaki Hatice Karaboğa, kendisini gasp etmeye çalışan kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından karnından bıçaklandı.
Kepez İlçesi Kültür Mahallesi 3156 Sokak'taki olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Akraba ziyaretine giden Mehmet Kemal Dedeman Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Hatice Karaboğa'nın yanına yaklaşan bir kişi, para istedi. Saldırgan, para vermemek için kendisine direnen Hatice Karaboğa'yı karnından bıçaklayarak kaçtı. Karaboğa'yı sokakta kan içinde görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Hatice Karaboğa'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.