Sinop Milli Eğitim Müdürü'ne silahlı saldırı (2)

FACEBOOK SAYFASINDAN TEPKİ GÖSTERMİŞ Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'ı tabancayla sol bacağından vurarak yaralayan ve polis tarafından gözaltına alınan Hakan A.'nın kurumda atamalar biriminde görev yaparken, şoför olarak...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:10
Sinop Milli Eğitim Müdürü'ne silahlı saldırı (2)






FACEBOOK SAYFASINDAN TEPKİ GÖSTERMİŞ
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'ı tabancayla sol bacağından vurarak yaralayan ve polis tarafından gözaltına alınan Hakan A.'nın kurumda atamalar biriminde görev yaparken, şoför olarak görevlendirildiği ifade edildi. Bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürü ile arasında tartışma bulunduğu belirtilen Hakan A.'nın geçen 4 Mayıs tarihinde de sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından da, "Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere onun adaletsiz yönetiminde pay sahibi olan tüm idareciler ile bu adaletsizliklere göz yuman ve çanak tutan tüm siyasiler, izleyin ve utanın, sizin üzerinizde kul hakkı çok. Haksız puanlamalarla görevden aldığınız okul müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sırf sizin yandaş sendikanıza üye olmadığı için yönetmeliklere aykırı bir şekilde sağa sola savurduğunuz memurlar ve herşeyden önemlisi sendikamıza karşı olduğunuz tüm adaletsizlikler için Allah tez vakitte cenazısı versin. Zalimler için yaşasın cehennem" diye yazması dikkat çekti.
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası üyesi olan Hakan A.'nın emniyetteki sorgulamasının devam ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.